Goed geladen op pad

Arjama gezondheidspraktijk & kookstudio – Liesbeth Kerkhoff

Mijn naam is Liesbeth Kerkhoff. Na bijna 40 jaar werkzaam geweest te zijn als verpleegkundige in de reguliere Westerse zorg, zag ik steeds meer mensen die veel baat hadden bij niet-Westerse geneeskundige behandelingen. Ik zag verbluffende resultaten. Ik ben mij steeds meer gaan verdiepen in die andere geneeskundige theorieën en methodieken.

Inmiddels ben ik afgestudeerd als orthomoleculaire nutrionist bij het toenmalige Faché instituut in België, APS therapeut in Nederland en voor acupuncturist bij Shenzou Open University for Traditional Chinese Medicine (TCM) in Amsterdam.

Het is mijn passie om het eigen herstellende vermogen van mensen zodanig te ondersteunen dat de klachten minder ernstig worden dan wel geheel verdwijnen.

Sinds mijn afstuderen als acupuncturist heb ik nog vele specialisaties binnen de acupunctuur gevolgd. Door het steeds beter te leren begrijpen wat gezondheid betekent en hoe je die gezondheid optimaal kunt houden of verbeteren, groeit niet alleen mijn kennis en kunde maar vooral ook mijn enthousiasme over het zelf ondersteunend vermogen van de mens. Ik wil mijn leven lang blijven zoeken naar nieuwe inzichten en mogelijkheden hiertoe.

Uitgangspunt bij Arjama, gezondheidspraktijk & kookstudio is de Chinese geneeskunde, APS en gezonde voeding.  Daarnaast is mijn overtuiging dat de samenwerking tussen verschillende geneeskundige inzichten het meest oplevert voor de gezondheid van mensen. Ik werk daarom samen met Vrouw&klinieken te Lelystad. Wij delen de visie op gezondheid en vullen elkaar aan om zo uw herstel te optimaliseren. Wederzijdse doorverwijzing wordt mede daardoor makkelijker. 

De praktijk is op de begane grond en er kan voor de deur geparkeerd worden.

 

Liesbeth Kerkhoff van Arjama gezondheidspraktijk & kookstudio

Liesbeth Kerkhoff in haar goed uitgeruste kookstudio aan de Groene Velden in Lelystad.

De praktijk van Arjama gezondheidspraktijk & kookstudio
De praktijk van Arjama gezondheidspraktijk & kookstudio
De praktijk van Arjama gezondheidspraktijk & kookstudio

Stel uw vraag of maak een afspraak

Zowel acupunctuur als APS therapie zijn effectieve behandelmethodes bij vele aandoeningen.

Heeft u een vraag omtrent een klacht of ziekte, mail of bel dan gerust vrijblijvend voor meer informatie.

Of vul het het formulier in, ik neem dan binnen twee werkdagen contact met u op.