Goed geladen op pad

Kookstudio: iedereen kan een ‘health’ in de keuken zijn

Voeding levert niet alleen een belangrijke bijdrage aan je gezondheid, het is ook heerlijk om van al dat lekkers te genieten. De kunst is om iets lekkers te maken en tegelijkertijd je gezondheid te ondersteunen. De begeleiding tijdens het koken is het belangrijkste onderdeel. Daarbij kan een stukje theorie soms niet ontbreken.

Nu de druk op de aarde groot wordt om voedsel voor mensen te produceren, is vegetarische of veganistische voeding steeds meer passend in deze tijd. In de kookstudio wordt daarom voornamelijk gekookt zonder vlees en vis. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de orthomoleculaire inzichten die de Amerikaan Linus Carl Pauling heeft ontwikkelt en waar hij de Nobelprijs voor heeft gekregen in 1954. Zijn onderzoeken hebben veel bijgedragen aan de ideeën omtrent gezonde voeding. Deze worden gecombineerd met inzichten vanuit de Westerse keuken en de Chinese visie op gezondheid worden gebruikt.

Er zijn themasessies waarvoor u zich kunt opgeven, maar ook is het mogelijk om te koken volgens uw specifieke wensen of gezondheid. Voorbeelden van themakookcursussen onder begeleiding zijn bijvoorbeeld koken voor mensen met vermoeidheidsklachten, koken voor mensen met (pre)Diabetes Mellitus, gezond ouder worden, etc.

Het is ook mogelijk om binnen uw bedrijf aandacht te besteden aan goede voeding. Goede voeding draagt bij aan gezonde werknemers. Samen met u kunnen we hier een thema van maken in uw beleidsdag(en) of bijvoorbeeld in een week van de gezondheid. Dat kan op locatie, maar ook in de kookstudio. Neem bij vragen gerust vrijblijvend contact op. Samen kunnen we de juiste antwoorden zoeken en vinden.

Kookstudio: iedereen kan een ‘health’ in de keuken zijn

Tarieven

Een kookworkshop kost € 55,- per persoon bij vier deelnemers. Prijzen voor individuele kooklessen en voor bedrijfsevenementen zijn op aanvraag. De betaling vindt voorafgaand aan de workshop plaats. U kunt voor de deur parkeren.

De kookstudio is op de begane grond en er kan voor de deur geparkeerd worden.

Stel uw vraag of maak een afspraak

Wilt u meer informatie of wilt u weten welke themasessies u kunt boeken?

Bel dan 06 3013 6899 of vul het formulier hiernaast in. Ik neem dan binnen twee werkdagen contact met u op.