APS

Korte uitleg APS

APS is de afkorting van Actie Potentiaal Stimulatie. Via een APS apparaat wordt er een lichaamseigen elektrostimulatie gebruikt, die uw herstel en uw energie bevorderen.  Deze therapie is niet pijnlijk, ze maakt gebruik van specifieke plakkers die op uw huid worden geplaatst.  APS verbetert de cel communicatie en heeft als resultaat dat de ATP productie vijf tot acht keer de normale productie wordt verhoogd.  Deze extra energie in de vorm van ATP, gebruikt het lichaam om cellen en/of weefsels te herstellen en in balans te brengen. Een ander positief effect van APS Therapie is terug te vinden in een versnelde afvoer van afvalstoffen in het lichaam dat ook bijdraagt aan minder pijn en een betere algehele gezondheid.

APS kan ingezet worden waar het zelf herstellend vermogen van uw lichaam ondersteuning nodig heeft. Enkele voorbeelden worden hieronder besproken. Staan uw klachten er niet bij, neem dan contact met mij op, dan kunnen we bespreken of APS iets voor u kan betekenen.

Zowel bij acute klachten als bij chronische pijn- of vermoeidheidsklachten als gevolg van bijvoorbeeld een sportblessure of chronische ziekte wordt APS therapie met succes ingezet. Bij verbruik van de extra energie die het lichaam krijgt, zorgt de lichaamseigen pijnstiller adenosine, die in gebonden vorm overblijft, voor extra pijnstilling.

Ook de wondgenezing wordt door APS versneld. Met name bij slecht genezende wonden of littekenvorming is er zichtbare verbetering mogelijk.

Regelmatig wordt er gebruik gemaakt van een combinatie van APS en Electro Magnetische Therapie. EMT is niet pijnlijk. De toegevoegde waarde van EMT is dat deze vooral de bloeddoorstroming in de kleine capillaire bloedvaten vergroot en de afvalstoffen makkelijker uit het bloed verwijderd worden. Door APS en EMT te combineren wordt een beter resultaat bereikt dan bij afzonderlijke toepassing; de therapieën versterken elkaar.

Omdat er gebruik gemaakt wordt van lichaamseigen stimulatie zijn er geen bijwerkingen en treed er geen gewenning op. Het enige resultaat is een toename van uw kwaliteit van leven.

APS therapie is een effectieve methode bij vele aandoeningen. Heeft u een vraag omtrent een klacht of ziekte, mail of bel dan gerust vrijblijvend voor meer informatie. Goed om te weten: APS behandelingen worden vergoed door een aantal zorgverzekeraars.

Er wordt Nederlands, Engels of Duits gesproken in de praktijk.

APS bij acute of chronische pijnklachten

APS therapie is een effectieve methode bij vele aandoeningen. Heeft u een vraag omtrent een klacht of ziekte, mail of bel dan gerust vrijblijvend voor meer informatie. Goed om te weten: APS behandelingen worden vergoed door een aantal zorgverzekeraars.
Contra indicaties zijn: Jonge leeftijd, zwangerschap, recent doorgemaakt infarct of bloeding in hart en of hersenen, chemotherapie, epilepsie en pacemaker.

Er wordt Nederlands, Engels of Duits gesproken in de praktijk. 

Bij welke klachten kan APS helpen?

Heeft u last van een van de volgende aandoeningen? 

Staat uw klacht er niet bij neem dan toch contact met me op.

Maak een afspraak

Een eerste gesprek en vervolgens weet je hoe je gaan helpen. Samen stellen we een behandelplan op.

×